Ontdek dé badkamertrends van 2022 in Deventer!

14 december 2019
admin

trends badkamers 2018

Luxe, kleur en minimalistisch. Wat ons betreft drie kernwoorden voor de badkamertrends van 2022. De badkamer is al jaren geen praktische ruimte meer, maar wordt (ook) steeds meer een leefruimte. Een ruimte waar we lekker willen ontspannen. Benieuwd hoe wij de trends combineren in onze showroom? Lees dan verder!

Vrijstaande producten

Vrijstaande baden is een trend die we al een tijdje voorbij zien komen. Naast de vrijstaande baden, zien we ook steeds vaker vrijstaande kommen, kranen en andere accessoires in de badkamer. Door te kiezen voor vrijstaande producten creëer je een luxe en speelse uitstraling. Wij zijn er dol op!

Kleur

Kleur is helemaal hot! Het toevoegen van kleur in de badkamer kan ontzettend mooi zijn. Denk aan gekleurde kranen, gekleurde verlichting of zelfs gekleurde tegels. De mogelijkheden zijn enorm. Veel onze merken hebben tegenwoordig gekleurde items in hun collectie, waardoor veel producten perfect met elkaar te combineren zijn.

Less is more

Tot slot willen we steeds vaker een stoere en minimalistisch stijl in de badkamer. Deze stijl zie je vaak in diverse elementen terugkomen, waaronder in onze tegels. Veel van onze badkamers zijn voorzien van prachtige, grote tegels. Leuk om te weten: op de 1e verdieping vind je een groot tegelassortiment, waar ook de XXL-tegels te vinden zijn.

Nieuwsgierig naar alle trends? Kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak.